lørdag 22. desember 2012

Morgen

Det er lørdag morgen og min tur til å sove lengst. Men jeg sover ikke. Jeg ligger musestille under dyna og lytter. På de to som har stått opp. Hører hvordan hun lille ikke er enig i at de skal skife bleie. Men at det er greit mot at hun skal få melk etterpå. Hører små føtter som går ut i stua. En vogn som flyttes på. TV som skrus på. Hører lyden av skapdører som åpnes. Og lukkes. Av en kniv som skjærer gjennom brød. En ball som kastes. Av vann som fylles i kaffetrakteren. Hører lyden av fyrstikker som tenner en adventstake. Så blir det veldig stille igjen. Bare lyden av TV.

Og snart skal jeg også stå opp. Ta meg en kopp kaffe. For i dag reiser vi på juleferie. Men først skal jeg bare lytte litt til. På de to. Mine.

God jul, dere!

11 kommentarer:

Åshild sa...

God jul til deg også. Det er veldig hyggelig å lese dine små, men veldig godt skrevne historier eller refleksjoner. Og jeg husker at sånn var det også for meg - for en hel generasjon siden.

Pia sa...

God jul til deg og dine:)

Anonym sa...

God jul! Takk for alle fine innlegg. Jeg gleder meg til fler:-) hilsen Turid

Carina sa...

Takk Åshild:) jeg blir alltid så glad når folk sider at de kjenner seg igjen i det jeg skriver. God jul;)

Carina sa...

Takk , Pia. God jul;)

Carina sa...

Åh, tusen takk for dine ord Turid! Nå ble jeg glad;) god jul!

underveis sa...

God jul og godt nytt år!!

Anonym sa...

When someone writes an post he/she maintains the idea of a user in his/her
mind that how a user can understand it. So that's why this post is perfect. Thanks!

Feel free to visit my blog - get followers for instagram
Also see my page :: purchase instagram followers

Anonym sa...

A person essentially help to make critically articles
I might state. That is the first time I frequented your website page and so far?
I surprised with the analysis you made to create
this actual put up incredible. Wonderful job!

Feel free to surf to my blog post; buy twitter followers cheap

Anonym sa...

My brother recommended I might like this website. He was totally right.
This post actually made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

Here is my site kitchen in northern virginia

Mark Rutte sa...

Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte dette flotte caster på hans Email - doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?