torsdag 6. desember 2012

Alle tre

Vi er på besteforeldrebesøk, Anna og jeg. Pappaen har dratt tilbake til Oslo. Motvillig. Anna har bestemt at hun vil sove i voksensenga, og ikke i den lille. Når jeg kommer inn  på rommet ligger hun midt i senga, med bleierumpa til værs. Uten dyne, pustende slik som bare nesetette nestentoåringer kan gjøre. En liten kropp i en stor seng. Og jeg må bare ta bilde av henne. For å sende til pappaen som også skal sove nå. Så han vet at vi savner han. Og at han er heldig som har en seng helt for seg selv.

Savner dere også, skriver han. Med nedover smil. Jeg får dårlig samvittighet for bildet. Vet at han skulle ønske at hun var hos ham. I det jeg kryper inntil den lille kroppen piper mobilen igjen. Med et bilde av pute. Min pute, med et bilde av Anna og mamma oppå. Og jeg må le. Så høyt at Anna våkner. Hun ser sint og forvirret på meg. Men det får så være. For nå er vi våkne sammen, alle tre. 

5 kommentarer:

Unknown sa...

Nååh.. for en fin historie! Og ikke minst, gjenkjennbart..hehe.

Livet i Casa Didriksen sa...

:)

altetterboka sa...

Du skirver så utrolig fint! perfekt lektyre ved nattamming:) Sjekk gjerne ut min blogg også, jeg er en en uke gammel fersking:)

Carina sa...

Takk, Jenny;) fint å tenke på at det ligger mange bilder på nattputene rundt omkring...hehe.

Mark Rutte sa...

Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte dette flotte caster på hans Email - doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?