søndag 26. august 2012

Oljete samtaler

Formiddag. Sognsvann. En av disse sensommerdagene, som egentlig var selve sommeren. Anna, mammaen, mammaes høygravide venninne, Annas tre måneder gamle tremenning og hennes mamma. Jentedag, med andre ord.

Og rett nedenfor oss, guttedag. Gllinsende magemusklermuskler, store overarmer, mP3 og øl. Og høyst informative samtaler. Slik som da Oljegutt 1 forteller Oljegutt 2 at dama han dater, trener fem ganger i uken, minst. Oljegutt 2 er imponert. Oljelgutt 1 forteller videre at det er jævlig digg, for da slipper man cellulitter og sånn. Oljegutt  2 nikker. Og informerer om at sånne slappe romper er det verste han vet. Damer må trene, mye, om det skal bli noe greie på det. Synes nå han.

Joda, jeg innrømmer at jeg rakk å trekke inn magen, og minne meg selv på at jeg måtte ta på en shorst før vi gikk ned til vannet. Før jeg kom på at en 10 år eldre mammablogger neppe var av interesse for disse oljegutta, sånn uansett. Så da jeg rakk også å tenke at det positive ved at noen så tydlig vet hva de vil ha, er at andre like tydelig blir klar over hva de ikke vil ha.

Og ja, med andre mener jeg selvsagt Anna.

2 kommentarer:

Ida sa...

Haha, det der var så bra!! Skikkelige typer!! Plutselig fikk jeg minner om svette timer på SiB i Bergen også. Men ja, glad vi ikke er helt der! (så får det heller være hallo, bestemor å si...)

Her på Sandaker sa...

Haha, jaaa, Ida! Det bringer minnene rett tilbake til SiB, med pannebånd og litt for høye skrytesamtaler. Good times:) Bestemor eller ikke, tror uansett vi aldersmessig er som bestemødre for disse to gutta! ;)