onsdag 4. juni 2014

Stille

Det ble stille her inne. Det gjør jo det innimellom. Det er andre ting som skjer. Det er innlegg som er ferdig skrevet i hodet men ikke på tastaturet. Og det er tanker runt disse temaene jeg egentlig vil skrive mer om. De litt mer allmenne. De som bloggen egentlig skulle handle om. Og det er tanker rundt hva jeg ønsker å dele. Kan dele. Det litt mer private. Men jeg kommer alltid tilbake. Jeg gjør jo det. 

11 kommentarer:

annikken - osloliv sa...

Vi venter på deg! Det er vanskelig det der - hvor mye man skal utlevere. Det er vel noe av grunnen til at jeg stadig faller av. Det finnes jo ikke fasitsvar på det heller. Men jeg synes du har balansert det bra frem til nå.

Klem til deg:)

To Pluss Tre sa...

Hei! Jeg synes også du alltid balanserer det så bra - du er personlig på en ikke-utleverende måte, om du skjønner. Jeg har også masse i hodet som ikke kommer ut på tastaturet - tiden strekker jammen ikke til... ;-) Titter innom igjen når det er kommet nytt! Fin kveld til deg :-)

Petrus og Petrine sa...

.....og jeg venter, jeg gjør jo det...

inntil da så sender jeg deg en klem

EventyrElin sa...

Jeg venter trofast og gleder meg hver eneste gang et nytt innlegg lyser mot meg..! :)

paaskeharen sa...

Det er en kjent problemstilling som dukker opp med jevne mellomrom. Jeg synes ikke din blogg er noen typisk mammablogg i så måte. Formidling står sterkere enn behovet for respons. Jeg tror du kunne skrevet om nesten hva som helst, og det ville fortsatt vært fint å lese.

Her på Sandaker sa...

Annikken: Så fint det er å bli ventet på! Og takk for tilbakemelding, jeg mener også selv at jeg kan stå inne for alt jeg hittil har delt. I starten av bloggingen handlet nok innleggene litt mer om mitt syn på mammarollen/foreldrerollen, men etter hvert som hun minste vokser til, er nok den grensa litt mer utydelig. Tidligere delte jeg nok litt mer av de kjipe tingene også, det føles ikke riktig nå, uten å bli utleverende. Det er jo uansett greit å stoppe opp innimellom og tenke over disse tingene.

Her på Sandaker sa...

To Pluss Tre: Tusen takk for tilbakemelding! Personlig uten å være utleverende, det er jo akkurat det jeg etterstreber. Hittil føler jeg, som allerede nevt, at jeg kan stå inne for alt jeg har delt. ;) Det blir fullt i hodet til slutt!

Her på Sandaker sa...

Petrus og Petrine: ;) klem tilbake til deg!

Her på Sandaker sa...

EventyrElin: Så fint å høre!

Her på Sandaker sa...

Paaskeharen: Det er interessant (oki, godt) at du nevner det med mammablogg. For jeg har liksom aldri helt kjent meg igjen i eller forstått den merkelappen.
Det er jo lurt å tenke over disse tingene ved jevne mellomrom. Jeg har stoppet meg selv ved et par publiseringer.

Og takk for motiverende ord!

annikken - osloliv sa...

ja, mammarollen fører med mange tanker man ikke hadde før. Både med tanke på det helt nære om ens eget barn - men også samfunn, likestilling, politikk osv.

Og jo eldre de blir, jo mer bør man vel tenke på om man utleverer barnet ved å skrive om det... Vanskelig det der.