torsdag 14. februar 2013

Takk

Jeg synes rett og slett det passer seg med en liten og ydmyk takk. Sånn selv om det kan virke litt flaut. Litt sånn høy på seg selv -aktig. Men det passer faktisk veldig bra! For jeg blir så glad av å lese i kommentarfeltet mitt om dagen. (Ja, i grunn helt siden Heidi la igjen den aller aller første kommentaren på denne bloggen!) For folk, dere, du, legger igjen så fine kommentarer. Så fine ord!  Som nesten gjør meg flau. Men også glad. Og overrasket. Og motivert. Og skrivelysten.

Så ja, takk for fine ord! Takk for at dere leser. Legger igjen kommentar. Og velkommen til nye lesere!(Og dersom du synes jeg er uhøflig som ikke kommenterer så ofte tilbake, så har det seg slik at jeg leser de fleste blogger på mobilen, og til jul fikk jeg ny mobil. Type iPhone. Og jeg får ikke til å kommentere fra den. Noen som vet?)  

6 kommentarer:

Åshild sa...

All skryt du får er vel fortjent - det er glede å lese det du skriver. Dessuten kommer du til å bli glad for at du skrev dette om 30 år, eller når du skal skrive konfirmasjonstale.

Pia sa...

Helt enig med Åshild! Bloggen din er en liten perle:)

Lykkelinn sa...

Noen blogger er sånn at man leser og går videre. Din er sånn at man leser, tørker tårene og bare MÅ legge igjen en hilsen om at man har vært der. Så ta alle hyggelige kommentarer til deg - de er vel fortjent! :)

Petrus og Petrine sa...

Det er alltid fint å lese bloggen din.

Klem

Vibeke sa...

Takk for at du skriver og for at du deler:)

Anonym sa...

Ang spørsmålet om iphone og kommentarer, dersom det er blogspot-blogger du sliter med, så går det an å bruke nettleseren opera. Er litt tungvint, men det funker. Men jeg trodde at så lenge du er innlogget med en blogspot-konto i safari, så klarte den å huske deg slik at du fikk kommentert? Hører at andre har laget seg en blogspotkonto bare for å slippe unna problemet.