søndag 13. november 2011

Farsdag

Far sin dag. Og, siden det var den første som ble feiret med babyen på utsiden av magen, så klinket jeg like så godt til med  hjemmebakte rundstykkker til frokost. Rent estetisk lignet det ferdige produktet så absolutt ikke på de fristende bildene fra oppskriften. Bakst gjør sjelden det her i heimen.Men heldigvis kunne far trøstende fortelle at de så både søte og skikkelig hjemmelagde ut.
Rundstykkenes estetiske mangler forsvant uansett bak ett stykke ivrig baby. Med partyhatt,  "pappas jente"-body og "I love Dad"-smekke, var hun det naturlige midtpunktet under frokosten. Klarere kan vel dagens budskap neppe sies. Så rakk hun da også å smøre voksensenga med både egg og banan, før hun hylende ble båret inn i sin egen seng, hvor hun sovnet momentant.

En fin dag, altså. I ettertid kan man muligens innrømme at det var en smule opptimistisk å tro at frokost i senga var forenelig med timåneders baby. Men det får så være. Dagens moderne fedre kan faktisk skifte sengetøy, selv på sin egen dag.Og dessuten, det er jo et helt år til neste gang,

Håper alle har hatt en fin farsdag. Om den feires, eller ei.

3 kommentarer:

Pia sa...

He he...Vi har vel ikke feira stort her i huset...

Heidi sa...

Vi spiste kake i dobbelt senga i dag :) Kjøpekake... Og vi skulle uansettt skifte på senga. Moro med litt galsap, og vi kan vel ikke være så forbaska praktiske, alltid? :)

Carina sa...

Kake er kake, Heidi;) og nei, hygge og praktisk lar seg ikke alltid kombinere, har jeg erfart. I så fall velger jeg meg hygge;)