fredag 14. februar 2014

Tid

Det er kanskje lett for oss å si. Vi som bare er tre. Vi som alltid kan få barnevakt om vi vil. Vi som kan dra på konsert.  På tur. Vi som har en treåring som spør om å få dra til Morfar alene.

Men. Det å strekke seg etter en liten varm hånd klokken tre på natten. Og finne at den allerede hviler i en stor sterk hånd. Det å prøve å holde rundt den største. Det er også tid sammen. 

12 kommentarer:

vigdis sa...

*nydelic, carina!*klem og god helg

vigdis sa...

...eller nydeliG, som det også heter;)

Livet i Casa Didriksen sa...

Det er det. Selv om den tiden er lett å glemme. Eller rettere sagt, lett å glemme å sette pris på. For det var ikke bare lykke og takknemelighet jeg kjente i morges klokka seks da Isa sto ved senga og hvisket: HALLOOOOOO..... Er dere ikke våkne ennå?? Og med iskalde føtter la seg godt til rette i midten og krevde sin plass. Våken. Veldig våken...

Her på Sandaker sa...

Vigdis: Tusen takk, og nydelic helg til deg også;)

Klissi Mandarin sa...

Enig i denne. Jeg har decampert til gjesterommet pga. dobbel snorking i dobbeltsenga, men yndlingstiden min på døgnet er kosen vi har i senga når vi legger oss og før vi står opp :)

Her på Sandaker sa...

Casa Didriksen: Ah, nei jeg skal ikke påstå at jeg alltid tenker slik altså. Dette innlegget er skrevet etter en natt hvor alle sov, og ingen fikk armer og ben i ribbein og neser.. Andre netter, hvor "noen" snorker og andre snurrer som en karusell, legger jeg meg på sofaen. Heldigvis har vi flest av den første;) Og da syntes jeg den passet godt på en dag spm denne.

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Du skriver så fint om det nære ! Å være sammen er fint :) den nære flokken!

Her på Sandaker sa...

Kissi Mandarin: Enig! Jeg er en sånn nattevåkner..og dette er min yndlingstid, når bare jeg er våken.

Her på Sandaker sa...

Tusen takk Livet! Ja, på en dag hvor alle snakket om å ta vare på forholdet, tenkte jeg at dette var et passende innlegg. For det finnes mange måter å gjøre det på, og være sammen på.

To PlussTre sa...

Så vakkert skrevet!! Og helt sant. Verdsett den tiden mens du kan!

Her på Sandaker sa...

Takk To Pluss Tre:)