onsdag 19. februar 2014

Hysj

Kjære deg. Du som underholdt hele vaffelkøen med historien om kameraten din. Han som hadde fått fire barn på omtrent like mange år. Han som var så skuffa over at det var jente den gangen her også. Han som kom til å fortsette til han fikk en gutt. Om det så ble et helt fotballag ut av det. Du vet, han som du hadde fortalt at hvis han fortsatte å tenke slik, så negativt, så kom aldri den gutten til å komme.


Kjære deg. Du burde snakke litt lavere. Aller helst litt mindre.

8 kommentarer:

Diaperdiva sa...

Aller helst burde han hatt totalt snakkeforbud! Makan!
Håper i det minste vaflene var gode! ;)

Her på Sandaker sa...

Akk, ja, mine forsøk på å stirre (denne fremmmede) mannen til taushet, funker hvert fall ikke.

Men vaflene smakte fortreffelig!

To Pluss Tre sa...

Argh! Munnkurv, ja! Jeg får faktisk stadig vekk servert de der. Senest i køen på apoteket forleden, fra en mann med fem gutter og én jente som lurte på om jeg skulle prøve mange ganger til for å få jenta. Fin samtale å ha rett foran de tre fine guttene mine!

EventyrElin sa...

Oh lord... Kan supplere jeg, altså: "ja, dere skal vel ha flere, jeg mener, du må jo prøve å få jente?". Jeg skjønner det virkelig ikke. Når folk snakker om "å balansere familien" blir jeg dårlig. Vi skal velge og bestemme og styre alt. Når andre sliter med å i det hele tatt bli gravide. Jeg ønsker flere barn, gjerne en gutt eller tre, til :)

Heidi sa...

Enda en gang: Jeg elsker bloggen din!!

Her på Sandaker sa...

To pluss tre: Munnkurv! "Prøve mange ganger til.." Han skjønte at det var barn han snakket om eller? Ingen fin samtale å ha foran guttene dine nei! Makan

Her på Sandaker sa...

EventyrElin: Akk, ja jeg tenkte på deg og to pluss tre da jeg publiserte dette innlegget. Jeg vurderte å gjengi historien litt fikset på, altså bytte om på jente/gutt, for å understreke at det ikke var ønsket om gutt som provoserte meg, men måten han snakket på. Men holdt meg til sannheten. (Og akkurat for denne mannen var det tydelig at gutt var best. Alle menn ønsker seg gutter liksom )

Jeg kan jo til en viss grad forstå at man kan ønske seg noe, sånn inni seg (husker det var en debatt om det her i bloggland for et års tid siden) men å snakke slik, si at man blir skuffet? Og hva var det denne mannen med fire jenter trodde skulle bli så veldig annerledes ved å få gutt?? Akkurat som folk forventer at du skal ønske deg jente!

Her på Sandaker sa...

Takk Heidi;)