fredag 14. februar 2014

Tid

Det er kanskje lett for oss å si. Vi som bare er tre. Vi som alltid kan få barnevakt om vi vil. Vi som kan dra på konsert.  På tur. Vi som har en treåring som spør om å få dra til Morfar alene.

Men. Det å strekke seg etter en liten varm hånd klokken tre på natten. Og finne at den allerede hviler i en stor sterk hånd. Det å prøve å holde rundt den største. Det er også tid sammen. 

14 kommentarer:

underveis sa...

:-)

vigdis sa...

*nydelic, carina!*klem og god helg

vigdis sa...

...eller nydeliG, som det også heter;)

Livet i Casa Didriksen sa...

Det er det. Selv om den tiden er lett å glemme. Eller rettere sagt, lett å glemme å sette pris på. For det var ikke bare lykke og takknemelighet jeg kjente i morges klokka seks da Isa sto ved senga og hvisket: HALLOOOOOO..... Er dere ikke våkne ennå?? Og med iskalde føtter la seg godt til rette i midten og krevde sin plass. Våken. Veldig våken...

Her på Sandaker sa...

Vigdis: Tusen takk, og nydelic helg til deg også;)

Klissi Mandarin sa...

Enig i denne. Jeg har decampert til gjesterommet pga. dobbel snorking i dobbeltsenga, men yndlingstiden min på døgnet er kosen vi har i senga når vi legger oss og før vi står opp :)

Her på Sandaker sa...

Casa Didriksen: Ah, nei jeg skal ikke påstå at jeg alltid tenker slik altså. Dette innlegget er skrevet etter en natt hvor alle sov, og ingen fikk armer og ben i ribbein og neser.. Andre netter, hvor "noen" snorker og andre snurrer som en karusell, legger jeg meg på sofaen. Heldigvis har vi flest av den første;) Og da syntes jeg den passet godt på en dag spm denne.

Her på Sandaker sa...

;)

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Du skriver så fint om det nære ! Å være sammen er fint :) den nære flokken!

Her på Sandaker sa...

Kissi Mandarin: Enig! Jeg er en sånn nattevåkner..og dette er min yndlingstid, når bare jeg er våken.

Her på Sandaker sa...

Tusen takk Livet! Ja, på en dag hvor alle snakket om å ta vare på forholdet, tenkte jeg at dette var et passende innlegg. For det finnes mange måter å gjøre det på, og være sammen på.

To PlussTre sa...

Så vakkert skrevet!! Og helt sant. Verdsett den tiden mens du kan!

Her på Sandaker sa...

Takk To Pluss Tre:)