torsdag 12. januar 2012

Ett år

I dag er det ett år siden vi tok med oss Babyen fra sykehuset, og plasserte henne her på Sandaker. Vel, først plasserte vi henne riktignok i bilsetet, mammaen i baksetet ved siden av henne og pappaen bak rattet. Det gikk i sneglefart hele veien hjem, pappaen tviholdt på rattet og mammaen tviholdt den sovende babyhanda. 4 kilo tung og 52 cm lang dyrbar last skulle fraktes dit den hørte hjemme. Hos oss. På Sandaker.

Hjem kom vi oss, og bursdag hadde hun på mandag. Den tyvfeiret vi hele helgen, med både barnebursdag og familiebursdag. Ikke at Babyen skjønner så alt for mye av sin egen bursdag. Konseptet full fokus på henne, fri kaketilgang og  haugevis med showetid, derimot, skjønner hun mye av. Og noe må hun ha snappet opp, for jammen sørget hun for at samtlige familiemedlemmer var våkne akkurat i det hun fylte år. 03.12  natt til mandag passet hun nemlig på å våkne. Og slik gikk til at femten minutter senere, akkurat i det klokken visste ett år, hadde man med det lille mennesket i armene, travende i stua, syngende på "So, ro".

Ja, i den grad man klarer å synge med tårer i fri flom fra øyekroken og  en enorm klump på vei opp av halsen.

Ettårsbursdag er store, fine greier.

6 kommentarer:

Valiana sa...

Nå ble jeg helt rørt :-) Gratulerer med ettåring!

Pia sa...

Gratulerer så mye med dagen! Ble rørt både av dette og av forrige innlegg! Har vært innom og lest, men har ikke hatt tid til kommentarer, tida flyr! God helg!

Pia sa...

Dette er så rørende. Jeg gleder meg til jeg kan synge so ro mens tårene triller. <3 Så heldig baby dere har som fikk komme til dere på Sandaker. Jeg tror det er en fin plass å være baby. :)

Marianne sa...

Gratulerer så mye med dagen skikkelig på etterskudd!
Husker jeg var særdeles rørt på ettårsdagen til Kasper... mange tanker og en hel bønsj med takknemlighet slo mot meg på samme stund. Finfint å kjenne på i grunn!
Stor klem fra borti lia :)

Her på Sandaker sa...

Tusen takk for gratulasjoner:) Ettårsfeiring er fine greier, og det er jammen meg hyggelige tilbakemeldinger og fine ord fra dere også.

Mammadamen sa...

Gratulerer med vel overstått ettåring. Du fikk meg til å tenke på våre turer hjem. Kjenner meg godt igjen i den sneglefarten, og holde på:-)