søndag 19. oktober 2014

Alle tre

Det var en slik uke hvor Pappa hadde vært mye borte og Anna og Mamma mye hjemme. Fordi vi begge hadde vært syke. Og når fredagen endelig kom, så landet vi sammen. Alle sammen. Sa slike ting som vi pleier. At nå er det helg. Nå skal vi være sammen. Alle sammen. 

Men lørdag morgen har vi glemt å fortelle at Pappa skal dra avgårde i dag også. Fordi han skal være flyttehjelp. Og da blir hun sint. Ikke bare lei seg. For det var jo ikke det vi hadde lovet. Det var jo ikke det vi hadde snakket om. 

Og etterpå, når vi har har tørket tårene. Etter at vi har sett en film midt på dagen. Snakket om at det fint å hjelpe andre. For kanskje vil vi også trenge hjelp en dag. Så må jeg nok en gang minne meg selv på at vi er tre stykker i denne familien. Tre stykker som skal inkluderes. Tre stykker som skal informeres.

3 kommentarer:

Siri sa...

Ja, det er sånn det er. Alle skal med :-)

Livet, døden, kjærligheten og bamsemums sa...

Alle må få vite! Og det er viktig lærdom til senere, at hun sjøl gir beskjed til dere andre! (sa en småfrustrert tenåringsmor, for de har litt trøbbel med å huske å si fra…) Og så fint at hun vil ha flokken sin samlet <3

nadja sa...

Jobber med det samme selv...

P. S. Nå er boken kommer og lest! Mange tårer, latter og feelgood/ notsofeelgood. Smarte damen! Tusen takk!