tirsdag 14. februar 2012

Handlekraft?

Anna venter på at det skal bli plass til henne i barnehagen. Det gjør foreldrene hennes også. Kanskje spesielt mammaen, som også venter på jobb.

Enn så lenge prøver vi å fylle dagene på en måte som er meningsfulle for både store og små. Vi leker med barselgruppa, vi triller turer med de som jobber turnus, spiser lunsj med de som studerer, vi går i åpen barnehage, vi henger opp klesvask. Noen av oss roter. Andre rydder. Og rydder. Kjeder oss gjør vi altså ikke.

Eller, jeg trodde i hvert fall at vi ikke kjedet oss. Anna er muligens av en annen oppfatning. Den handlekraftige damen har nemlig, på egenhånd, funnet frem til Get-kontrollen. Og sammen har de tatt opp knippe godbiter. Slik som Pipene. Harry Potter. Også, God Morgen Norge, da. På serieopptak, så klart.

Og mammaen, hun lurer på hvordan i all verden den lille kroppen skal mobilisere nok ro til å se et helt program. Eller en hel film. Men hun har vel en plan for det også, luringen.

2 kommentarer:

Malla sa...

hehe, det har ho sikkert!:) høyres ut som mine dagar det der! Ventar på bhg-plass og prøver å mobilisere meg sjølv til å skrive jobbsøknader..;)Godt eg ikkje har vaskehjelp, DÅ kunne det jo kanskje blitt litt dødtid, skrekk og gru!

k. sa...

hihi, flink liten ei! XD