lørdag 11. desember 2010

Bivirkninger

Mannen i mitt liv er håndballspiller. På toppnivå, skal vites. For meg, hans ballredde livsledsager, byr dette på både positive og negative bivirkninger.

En positiv virkning er utvilsomt topp trent sambomann til enhver tid. Foruten å være riktig så pent å se på, gir det også tilgang på muskelarmer som alltid kan bære de tyngste handleposene. Eller åpne syltetøyglass. Det gir også fine, breie skuldre til å bære den største sekken når vi er på tur. Fine til å sove på, er de også. Dessuten, håndball er jo moro å se på, da. 

Tid, derimot, kan sies å være en negativ bivirkning. Ballkasting i kombinasjon med en tidkrevende jobb, kan gi lite tid igjen til livsledsagere. En annen bivirkning, er svett treningstøy. Nærmere bestemt tørking av svett treningstøy. Jeg mener, med 66 kvadrat til rådighet, er det begrenset hvor mange kvadrat man vil avse til tørking av sure tennissokker. Ikke sant? Men topptrente folk svetter mye (sier håndballmannen). Så tørkes må det. Vårt bittelille, varme bad er derfor dedikert til denne oppgaven. Hver kveld dekorerer mannen alle våre baderomsmøbler med våte klær. Og, hver morgen plukker jeg de ned igjen, for så å kaste de i skittentøyskurven tilegnet sliktno.
Dersom jeg husker det, vel og merke.

Det var i går morges det skjedde. I en trang dusj, under den skåldende strålen strekker jeg armene i været for å tøye en stiv nakke. Jeg bøyer nakken mot strålen og strekker armene enda høyere opp. Og plutselig sitter den der. Sokken. Over øyne, nese og munn. Bom klistret fast. Vannstrålen og shampooen bidrar galant til ytterligere klistring. Samt dårlige pustemuligheter. Med stor mage i et dusjkabinett uten de største bevegelsesmuligheter, kan dette oppleves ganske så klaustrofobisk, kan jeg fortelle. Tilnærmet panisk. Ikke smaker sokken spesielt godt heller.

Men det er kanskje slik det er. Man må lide for skjønnheten? Andres skjønnhet, mener jeg.

4 kommentarer:

Marianne sa...

Hehehehe, jeg får herlige bilder i hodet nå!!
Om du, som meg, er ekstra-grasiøs nå som du er gravid var du nok et syn for guder der du prøvde å fjerne o'svette sokk inneklemt i et dusjkabinett!

Forøvrig, sånn helt objektivt sett, vil jeg si at det for min del virker som de positive sidene ved å ha en håndballspillende mann stort sett knuser de negative.
Bortsett fra det med tiden forresten... Tid i lag er jo viktig.
Men jeg hang meg veldig opp i dette med muskler og slikt, så jo; jeg kunne godt tenkt meg en håndballspillende mann!
Om jeg ikke var så særdeles fornøyd med han jeg har ;)

Her på Sandaker sa...

Oh, yes! Kroppsbeherskelse har liksom aldri vært min ting..og for tiden føler jeg at jeg når nye høyder av grasiøsitet!

Og jo,subjektivt sett vil jeg også si at de positive sidene knuser de negative sidene ved en sportsmenn;) Kvalitetstid fremfor kvantitetstid, og sånn liksom..

(neida, dette sier jeg ikke fordi mannen enda ikke har fått med seg at han blir utlevert her inne!!).

Frøydis sa...

Hehe..morsomt..ihvertfall for meg, hehe..
Nettopp fått med meg at du er høygravid :-)
Så gøy!! Når har du termin?
Er jo en mannsalder siden jeg fikk mine 2...uff..rart det der..minsten er nå 23, men jeg er fremdeles 22..altså like gammel som jeg var da han ble født ;-)
HELT greit å utlevere din kjære..jeg gjør det stadig vekk, hehe..og han ELSKER omsorgen og oppmerksomheten han får etterpå...fra dere lesere!!
Ha en flott kveld videre og klem fra meg

Her på Sandaker sa...

Ser humoren i situasjonen jeg også alstå, Frøydis;) Som sagt, helt greit å lide litt for andres skjønnhet;)

Joda, jeg er temmelig toppgravid.. Termin er rett over nyttår. Så dette blir en spennende og annerledes julefeiring kan du si;)